Šaltasis metų sezonas yra sunkus barzdai. Šalčiai, vėjas ir sausas oras gali sukelti sausumą ir niežėjimą, taip pat padaryti barzdą sunkiai valomą ir tvarkomą. Todėl svarbu rūpintis barzda šaltuoju metų sezonu, kad ji būtų sveika ir puiki.

  1. Naudokite drėkiklį Vienas iš geriausių būdų apsaugoti barzdą šaltuoju metų sezonu yra naudoti drėkiklį. Tai gali būti drėkinamasis balzamas ar aliejus, skirta barzdai. Jie gali padėti išlaikyti drėgmę ir apsaugoti barzdą nuo sausumo ir niežėjimo.

  2. Nenaudokite džiovintuvo Džiovintuvas gali būti patogus, tačiau jis gali sudirginti ir džiovinti barzdą. Šaltuoju metų sezonu geriau barzdą džiovinti natūraliu būdu, kad ji būtų apsaugota.

  3. Valykite barzdą reguliariai Reguliariai valant barzdą, jūs galite pašalinti sausus plaukus ir dulkes, taip pat palaikyti barzdą švaria ir sveika. Naudokite specialius barzdos valymo produktus, tokius kaip barzdos šampūnas ir kondicionierius.

  4. Apsaugokite barzdą nuo šalčio Apsaugokite barzdą nuo šalčio, dėvėdami skrybėlę ar šaliką. Tai padės apsaugoti barzdą nuo vėjo ir šalčio, taip pat išlaikyti ją drėgna ir švarią.

  5. Atsargiai kirpkite barzdą Kirpdamas barzdą, atsargiai pasirinkite kirpėją ir stebėkite, kad barzda nebūtų per daug kirpta. Per trumpa barzda gali sudirginti ir sukelti sausumą, taip pat pabloginti išvaizdą.

Palikite komentarą

Atminkite, kad komentarai turi būti patvirtinti prieš juos paskelbiant.

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.